Hjem » Zur Zeit » Campingplass for deg som ønsker opplevelser og aktiviteter

Campingplass for deg som ønsker opplevelser og aktiviteter

Ønsker dere å oppleve noe nytt på norgesferien, eller bare å samle familien for å gjøre en felles aktivitet, da kan vi hos Lone Camping by på flere hyggelige opplevelser både på campingplassen og i vårt nærområde!

I umiddelbar nærhet utenfor campingplassen finner du nødvendigheter som bensinstasjon og dagligvare. Kjøpesenteret Øyrane torg ligger kun en 5 minutters biltur unna campingen og tilbyr et utvalg av butikker, blant annet vinmonopol og apotek.

En campingplass med aktiviteter for alle

For utenom bademuligheter har campingen vår helt egne dyrehage med både geiter og kaniner, som alle nyter campingtilværelsen hver dag og som gleder seg til å møte deg. For deg som er glad i spill og konkurranse kan vi by på en kombinasjon av biljard og golf, ja nemlig..biljardgolf!

For de minste har vi også vår egen lekeplass med blant annet husker og klatrestativ, som ligger sentralt på campingplassen.

For deg som er glad i å være ute

Lone Camping ligger omringet av norske fjell og frodig natur. Kun 8 kilometer fra campingplassen finner du blant annet Gullfjellet. Gullfjellstoppen ligger på 987 meter over havet og er dermed det høyeste fjellet i Bergen. Fjellet kan by deg på en moderat krevende fottur med flotte omgivelser og gode muligheter for fugletittere til å se blant annet: Fjellrype, Orrfugl, Spurvehauk, og Fossekall, Norges nasjonalfugl. Av andre fjell i området finner du: Gullbotn og Ådnanipa.

Kom og opplev det beste av norsk natur og finn en aktivitet som passer for dere!
Velkommen til oss her hos Lone Camping!