Hjem » Currently » For deg som ønsker å leie hytte i i nærheten av Bergen

For deg som ønsker å leie hytte i i nærheten av Bergen

Hos oss finner du flere typer overnattingsalternativer både for deg som er en erfaren camper og for dem som ønsker å teste ut camping som feriealternativ. Vi tilbyr også et stort utvalg aktiviteter som kan passe for hele familien.

Vi holder til like ved riksvei 580, 19 km. fra Bergen sentrum. Med et areal på 35 mål og bortimot 200 teltplasser er den Bergens største campingplass. Vi kan skryte av vår idylliske beliggenhet ved Haukelandvannet med Liafjellet i bakgrunn.

Alternativer for små og store familier

Her på Lone Camping kan vi tilby hytter til hele storfamilien som kan huse alt fra 2-6 personer. Vi tilbyr 5 forskjellige hyttekategorier med tradisjonelt design og naturlige omgivelser. Alle våre hytter inkluderer enkle kjøkkenløsninger og flere av hyttene kommer med eget WC og dusj. Vår største hytte med 6 sengeplasser og eget bad og kjøkken, er en romlig og tradisjonell laftet hytte, som gir den gode hyttefølelsen.

I tillegg til hytter kan vi tilby dere 2 ulike leilighetstyper med overnattingsmuligheter for mellom 2-6 personer. Alle leilighetene her hos Lone Camping kommer fullt utrustet med både kjøkken og eget bad, med WC og dusj.

Bobil- og campingvognområdet, samt teltplassen er tilknyttet våre to flotte sanitæranlegg.

Her har dere også tilgang på et godt utstyrt felles vaskerom og kjøkken. Av andre fasiliteter på campingplassen har vi også en stor spiseplass og en egen TV-stue tilgjengelig for alle.

Vann- og badegleder for hele familien

Campingplassen har et stort utvalg av aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. Til dem som er glade i vannet kan vi glede med en helt egen badeplass rett ved campingen. Lone Camping ligger rett ved Haukelandsvatnet som har gode bademuligheter. I tillegg tilby vi kanoutleie slik at dere fritt kan utforske på egenhånd.
Her har du også gode muligheter for å fiske!

Ta med deg hele familien på overnattingsbesøk her på campingplassen!
Vi har rom for alle her hos Lone Camping!