Home

Lone CampingBergens største campingplass.

Vakker beliggenhet, 25 min. kjøretur fra Bergen.
Vi tilbyr campingplass, hytter, leiligheter, kanoutleie, lekeplass, bensinstasjon og butikk.

Lone Camping ligger like ved riksvei 580, 19 km. fra Bergen sentrum. Den idylliske beliggenheten ved Haukelandvannet, med Liafjellet 650 m.o.h. som bakgrunn, gjør den velegnet for dem som ønsker fred og ro i et landlig miljø, men som på kort tid vil nå attraksjoner, butikker og kulturliv i Bergen.

Vi gir 10% rabatt fra og med 3. overnatting!

Hytter

Vi har 28 hytter, i varierende størrelse og standard, alt fra helt enkle til mer utstyrte hytter. Deriblant en tømmerhytte. Det er dyner og puter utlagt. Sengetøy medbringes, men kan også leies.
Gratis Wifi.

Leiligheter

Vi har 12 leiligheter, 2 stk. for 4-6 personer og 10 stk. for 2-4personer.
Leilighetene er smakfullt innredet og har åpen kjøkkenløsning med komfyr, kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr. TV og bad med toalett og dusj. Det er dyner og puter utlagt. Sengetøy medbringes, men kan også leies. Gratis Wifi.

Bobil / Campingvogn plass

Stort bobil og camping areal, med tilknytting til våre to flotte sanitæranlegg, ett tilrettelagt for funksjonshemmede. Plassen rommer alle type bobiler.

Telt plass

Vi har også vanlige telt plasser i skjønne naturomgivelser. Det er også felles kjøkken samt felles oppholdsrom med TV og sitteplasser. I tilegg er det muligheter for kano paddling og bading på området.

Følg oss på Facebook

Vi publiseres nyhet til våre følgere her.

På plassen har vi biljardgolf, kanoutleie, badeplass, en liten ”dyrehage” med geiter, kaniner, ender o.l., samt en lekeplass for barna. Det er også mulighet for dem som vil fiske, både på campingplassen, i Arna 5 min. med bil og ved en del fjellvann i nærheten.

Bensin Stasjon
Hjelle Bakeri
Øyrane Torg
Service Tilbud